Sorting by

×

 

 

 

KernTalenten

Was je in je kindertijd altijd in de weer met Legoblokjes? Of inspecteerde je het plasmechanisme van je pop, speelde je dagenlang Monopoly of stond je dansend en swingend te zingen voor de spiegel in je kamer?

De KernTalentenmethode legt bloot waar jij vandaag energie van krijgt en wat jou energie kost. Leuk, vind je niet?

Wanneer een cognitief sterke jongere zich aanmeldt voor een begeleiding vertrekken we altijd vanuit zijn of haar KernTalenten.

De KernTalenten komen voort uit de Aard, het Potentieel en de Intrinsieke Motivatie van de jongere. Na een analyse weten we dus zeer goed wat de energiegevers zijn bij de jongere en waar hij of zij energie – en dus motivatie – verliest.

Het kan dan ook niet anders dat de jongere na een KernTalentenanalyse kan genieten van een unieke begeleiding want er zijn wel 94 000 000 000 mogelijkheden! Dat jouw kind bijzonder is, wordt bij deze dan nog eens bevestigd.

Bij Oida gebruiken we de KernTalentenmethode als vertrekpunt voor een studiemethode op maat, het maken van een juiste studiekeuze, het begeleiden van faalangst en perfectionisme en het terugvinden van een positief zelfbeeld. 

Niet onbelangrijk: je moet minstens 14 jaar zijn voor een KernTalentenanalyse

Interesse? Neem dan zeker contact op via het contactformulier of stuur gewoon een mail naar info@oida.be.

De KernTalentenmethode is ontdekt door Danielle Krekels. Zij heeft ondertussen meer dan 30 jaar ervaring en werkt elke dag verder aan het optimaliseren van de methode samen met haar team en een expertteam die de methode een wetenschappelijke spiegel voorhoudt.

X